Thorsø

Båd Jolle, der er placeret ved bådplads nr. 178.
Nummer SB2548.
Position N 56.12716 Ø 9.53581.
Parkering Kørsel på det sidste stykke af Vesterlundvej ned til bådpladsen er ikke tilladt. Der kan parkeres ved Petanque-banen, Vesterlundvej 136 (se kort). Bemærk, at en del af Vesterlundvej er ensrettet. Af og pålæsning af udstyr kan ske ved den røde cirkel.
Sæson Hele året. I vinterperioden ligger båden på land, men kan bookes på normal vis. Efter endt brug skal båden tilbage på land, hvilket kræver mindst to voksne. Den aktuelle status kan ses på bådafdelingens statusside.
Bemærk Der må ikke benyttes benzin-motor. El-motor er dog tilladt på foreningens båd og den højst tilladte hastighed er 3 knob (se afgørelse fra Naturstyrelsen). Vær ligeledes opmærksom på at landgang på Højø og Bredø er ikke tilladt i perioden 1. marts til 1. maj af hensyn til rugende gæs. Resten af året er landgang tilladt.
Tilsynsførende Se Tilsyn og fejlmelding.
Booking Silkeborg Fiskeriforenings bådbooking.
Print Printervenlig kort over søen.
Dybdekort Gammelt dybdekort.
Fiskevand revideret 29. januar 2016.

Billeder

Thorsø (båd)