Mossø (Lindholmvej)

Båd Silkeborg jolle, der ligger ved en privat bro ved Lindholmvej 41, Ry.
Nummer SB819.
Position N 56.0462 Ø 9.7060.
Parkering Følg Silkeborg Fiskeriforenings skilte til den viste parkeringsplads. Der kan ikke køres helt ned til båden.
Sæson Hele året. I vinterperioden ligger båden på land, men kan bookes på normal vis. Efter endt brug skal båden tilbage på land, hvilket kræver mindst to voksne. Den aktuelle status kan ses på bådafdelingens statusside.
Bemærk Det er kun tilladt at fiske udenfor det grøn-skraverede område, hvis man har den pågældende lodsejers tilladelse.

Vær opmærksom på, at der ikke må fiskes eller sejles på de blåtmarkerede stykker ud for Ømborgen på følgende dage i 2019: 2. juni, 10. august og 24 oktober. Overtrædelse vil medføre karantæne.

Det er i henhold til reglerne for fiskeri kun tilladt at benytte båden i Gudenåen fra solopgang (og ikke før kl. 06.00) til solnedgang. I Mossø må båden benyttes hele døgnet.

Båden er svær at komme til, da engen man skal passere ofte står under vand og er stærkt mudret med ikke synlige huller. Waders anbefales ved passage af engen.

Tilsynsførende Se Tilsyn og fejlmelding.
Booking Silkeborg Fiskeriforenings bådbooking.
Interaktivt kort Fuldskærms interaktivt Google Maps kort med dybdekurver og mulighed for at få vist position. Læs mere om mulighederne her.
Print Printervenlig kort over søen.
Fiskevand revideret 1. juni 2019.

Billeder

Båden i Mossø

Båden i Mossø ved Lindholmvej.