Bølling Sø

Båd Polak jolle.
Position N 56.1747 Ø 9.3649.
Parkering Der kan parkeres på den viste parkeringsplads for enden af Ellevej.
Sæson Ca. 1. maj til 1. november. Den aktuelle status kan ses på bådafdelingens statusside.
Bemærk Efter endt brug skal båden sættes på traileren, der stilles tilbage på sin plads. Båden skal låses med den kæde, der er monteret på traileren, igennem øjet agter på båden og til den kæde, der er på pladsen (se billeder længere nede på siden).

Husk at lukke hanen i bunden af båden inden den sættes i vandet. Det er meget vigtigt, at hanen åbnes igen efter endt brug, så regnvand kan løbe ud.

Der må ikke benyttes motor (gælder også el-motor). Sejlads er kun tilladt mellem solopgang og solnedgang. Af hensyn til fugle- og dyrelivet er fiskeri og al form for sejlads forbudt i den østlige del af søen. De tre kunstige øer, hvor højspændingsmasterne tidligere stod, markerer grænsen (se kort). Ved højmoseresten (halvøen sydøst for Klosterlund) må sejlads af hensyn til fuglelivet ikke ske nærmere end 50 m fra bredden. Se endvidere Aktiviteter ved Bølling Sø.

Tilsynsførende Se Tilsyn og fejlmelding.
Booking Silkeborg Fiskeriforenings bådbooking.
Interaktivt kort Fuldskærms interaktivt Google Maps kort med mulighed for at få vist position. Læs mere om mulighederne her.
Print Printervenlig kort over søen.
Fiskevand revideret 30. januar 2016.

Billeder

Båden i Bølling Sø

Båden i Bølling Sø.

Låsning af båd

Båden skal låses med den kæde, der er monteret på traileren, igennem øjet agter på båden og til den kæde, der er på pladsen.